Sandra

Ejer af KontorFlid og PA/EA + bogholder for selvstændige og iværksættere. Sandra har en sans for at visualisere ideer og forretninger generelt – gerne med armbevægelser og farverige tegninger. Hun bruger en energisk, optimistisk og farverig tilgang til de projekter hun går igang med, men styrer også opgaver med hård hånd og systematik når det kræves. Hun elsker at bidrage til at andre vokser og gør sit bedste for at motivere andre ved først at lytte, forstå og visualisere situation, strategier og mål – for derved at komme med input og inspiration til løsninger.

Sandra har også sans for økonomi og tal, derfor er det også hende som definerer regnskabs- og forretningsbehov hos kunderne, men hun bogfører ligeledes og udfører ad hoc kontoropgaver for vores kunder.

Helt privat er hun mor til tre små drenge med fuld fart på og er godt gift med Nicolaj, hvor de nu bor i Strandby efter seks år i Norge. Økologi og mad står hendes hjerte nært ud over familien, men hun elsker også at være ved havet, stranden og tage en morgendukkert i sommerhalvåret.

Susanne

Er firmaets bogholder både internt og eksternt for vores kunder. Susanne har et godt øje for det med bogholderiet og en god gammeldags ordentlighed i sit arbejde, hvilket ligger i hendes mange års erfaring indenfor faget. Hun kan det der med at “rydde skrivebordet”, derfor er hun en super-ressource indenfor alt administration og ad hoc kontorarbejde, som hun løser for vores kunder. Hun ser opgaver som noget der bare skal løses, lige meget om det er at udrede en skattekonto eller indhente forsikringstilbud.

Susanne har tidligere været selvstændig med hendes samlever, så hun ved hvordan vores kunder har det både i gode og dårlige tider. Det giver en god forståelse mellem os og vores kunder, som de færreste kan sætte sig ind i.

Helt privat er hun mor til en stor datter og bor sammen med Kim i Frederikshavn. Hun har tre livlige børnebørn der vælter huset til tider, men når hun endelig får ro, så er det haven der står øverst på listen, hvis altså ikke lige strikketøjet råber højere.